Even voorstellen

Mijn naam is Inge Haverlag (1969). Sporten is mijn lust en mijn leven. Al van jongs af aan heb ik allerlei sporten gedaan; ballet, turnen (Gelderse selectie), atletiek, voetbal (Arnhemse/Gelderse selectie en jong Oranje tot 16 jaar). Van 1988-1993 heb ik in het leger gezeten. De gedachte om werk met sport te combineren leek me prachtig. In het leger is de liefde voor het hardlopen ontstaan. Vaste prik was om in de lunchpauze de hardloopschoenen aan te doen en dan met de mannen een flinke ronde te maken door het bos.

Sport en motiveren

De afgelopen jaren heb ik mezelf regelmatig afgevraagd: "Waar word ik nou blij van?" Twee woorden die dan in me opkomen zijn Sport en Motiveren. Heerlijk is het om iemand te motiveren om zijn of haar grenzen te verleggen. De kracht van In4health zit hem in de persoonlijke begeleiding die je nodig hebt om je doel te bereiken.

Voor wie is In4health?

Heb je geen of weinig spierkracht en/of uithoudingsvermogen? In4health helpt de beginnende sporter. Volgens een programma werken we aan het opbouwen van spierkracht en/of uithoudingsvermogen. Plezier krijgen in het bewegen staat voorop, dus daarom bouwen we het langzaam op. Het voordeel daarvan is dat je lichaam langzaam went aan de verandering en je verkleint de kans op blessures. Ieder heeft zo zijn eigen doel.

Wil je:

- 30 minuten achter elkaar kunnen hardlopen?

- je conditie opbouwen?

- je levensstijl veranderen?

- aanpassing lichaamssamenstelling?

- de draad weer oppakken na herstel van ziekte of blessure?

- lekker in de buitenlucht bezig zijn?

In4health staat klaar om je hierbij te helpen!